Uanset hvilken virksomhed du har, har vi erfaringen og kapaciteten

Vi kan sørge for alt fra varemodtagelse og opbevaring til distribution og kundeservice. Og vi holder det, du lover dine kunder.
Klik her for priser

Hvad skal vi håndtere for dig?

Hvor meget skal vi hjælpe dig med? Er det kun som lagerhotel, eller skal vi sørge for fx varemodtagelse, lagerhåndtering og distribution? Se her hvor meget vi kan håndtere for dig.

Varemodtagelse

Du behøver aldrig selv at se dine varer. Vi kan modtage, kontrollere, tjekke for beskadiget varer og udløbsdatoer, registrere i NP-system og registrere serienumre. Du skal blot koncentrere dig om for at sælge.

Lagerhåndtering og -logistik

Du får ikke bare lagerhotel opbevaring, men en effektiv lagerhåndtering og lagerlogistik med service og fx tracking og udscanning af dine varer – og så bliver dit lager en variabel omkostning.

Pluk & Pak

Er din tid for vigtig til at plukke og pakke varer? Så brug du tiden på fx at sælge, så sørger vi for al den lavpraktiske håndtering af dine varer og dit lager.

Distribution

Vi står dagligt for distribution i hele verden og har aftaler med mange leverandører. Vores medarbejdere pakker både paller og fullloads samt de helt små forsendelser uden besvær.

Fakturering

Er faktureringen en tidsrøver? Så håndterer vi gerne hele processen for dig og fakturerer dine kunder direkte, når vi har afsendt varer til dem. Det hele foregår naturligvis i dit navn.

Kundeservice

Lad vores professionelle kundeservice stå for fx bytteservice eller tracking af forsendelser. Vi er effektive og går gerne ekstra langt for at gøre dig og dine kunder glade.

Webshops

Vi er lagerførende for både B2B og B2C webshops, små og store, i hele verden, og vi kan tilmed være din shopmanager og opdatere din webshop med varer og priser løbende. Så slipper du for det.

Godkendt til fødevarehåndtering

AcKro har haft Elite Smiley siden 2012 og er godkendt til at håndtere fødevarer. Dit lager er kort sagt i sikre hænder, for vi har tjek på datoer og samtidig tempererede lokaler til dine varer.