Social ansvarlighed

Socialt ansvar der skaber værdi for kunder og samfund

Få et tilbud

Hos Ackro tager vi hånd om det gode arbejdsmiljø. Gennem samarbejde med jobcentre bidrager vi til et mere socialt ansvarligt arbejdsmarked samtidig med, at vi opnår en stærk kultur af dedikerede medarbejdere.

Jørgen Kirkedal og Anders Caspersen fra Ackro

Vores arbejdsglæde gør dine kunder glade

Med glade, stolte og engagerede medarbejdere kan vi levere den bedste service og skabe mest mulig værdi for dig, dine kunder og din forretning. Det er derfor en topprioritet, at vores medarbejdere trives, og vi arbejder aktivt på at skabe et sundt og socialt ansvarligt arbejdsmiljø med en sammenhængende og inkluderende kultur.

Rekruttering med værdi for lokalsamfundet

Hos Ackro har vi en overbevisning om, at alle mennesker skal have muligheden for at komme i arbejde. Derfor samarbejder vi med kommuner og jobcentre om rekruttering af mennesker, som er udfordret i forhold til arbejdsmarkedet. Dette er en central del af vores værdigrundlag og forretning og bidrager samtidig til et mere socialt ansvarligt arbejdsmarked i lokalsamfundet.

Lagermedarbejder med håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup
Lagermedarbejder med palleløfter og håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup

Et team af dedikerede medarbejdere

Vores engagement i at skabe beskæftigelsesmuligheder for udsatte på arbejdsmarkedet har resulteret i et stærkt team af dedikerede medarbejdere. Blandt vores ansatte har vi fx nydanskere fra Filippinerne, Polen og Argentina, flygtninge fra Ukraine og mennesker med autisme. Indsatsen med rekruttering blev i 2018 anerkendt med Furesø Kommunes pris for socialt ansvar.

Gør dine kunder glade med effektiv lagerlogistik

Vi sørger for alt – fx tracking og udscanning af dine varer – og dit lager bliver en variabel omkostning, som følger dit salg.
Ackro er godkendt til fødevarehåndtering, har tempererede lokaler og tjek på datoerne.

Vi har tjek på dine leveringer

Lad os stå for at modtage dine varer fra leverandørerne, kontrollere, tjekke for beskadigede varer og udløbsdatoer, registrere i NP-system og registrere serienumre. Så kan du imens koncentrere dig om salgsarbejdet.

Vi plukker og pakker for dig

Når du har solgt en vare, plukker og pakker vi den og sørger for distribution i hele verden. Vi har aftaler med mange leverandører, så varen vil altid komme frem – uanset om det er en lille forsendelse, paller eller full loads.

Vi kan fakturere for dig

Vil du ikke bruge tid på fakturering, håndterer vi det gerne for dig. Vi kobler systemerne sammen, så vi fakturerer dine kunder direkte, når vi har afsendt din vare. Og det er naturligvis dit firmanavn, der står på fakturaen.

Vi kan stå for din webshop

Vi kan håndtere det meste i din webshop for dig. I dag er vi lagerførende for både små og store B2B og B2C webshops i hele verden, og du kan bruge os som shopmanager, så vi automatisk opdaterer din webshop med varer og priser. Vi kan også stå for din kundeservice, indkøb af varer, fakturering af dine kunder samt debitorafstemning.

Jørgen Kirkedal fra Ackro

Optimér din lagerstyring, og oplev en mere effektiv og problemfri drift med Ackro som din foretrukne partner

Lad os tale om din virksomhed, og hvordan vi som din partner kan hjælpe med håndtering af dit lager og din webshop.