Services

Effektiv lagerlogistik der gør dine kunder glade

Hvad skal vi håndtere for dig?

Optimér din lagerstyring, og oplev en mere effektiv og problemfri drift med Ackro. Uanset hvilken virksomhed du har, har vi erfaringen og kapaciteten. Vi sørger for alt – fx tracking og udscanning af dine varer – og dit lager bliver en variabel omkostning, som følger dit salg.

Varemodtagelse

Du behøver aldrig selv at se dine varer. Vi kan modtage, kontrollere, tjekke for beskadigede varer og udløbsdatoer, registrere i NP-system og registrere serienumre. Du skal blot koncentrere dig om at sælge.

Pluk & pak

Er din tid for vigtig til at plukke og pakke varer? Så brug du tiden på fx at sælge, så sørger vi for al den lavpraktiske håndtering af dine varer og dit lager.

Fakturering

Er faktureringen en tidsrøver? Så håndterer vi gerne hele processen for dig samt afstemning af din webshop. Vi fakturerer din kunde direkte og trækker pengene, når vi har afsendt varen. Det hele foregår naturligvis i dit navn.

Plug & play webshops

Vi er lagerførende for både B2B og B2C webshops, små og store, i hele verden, og vi kan tilmed være din shopmanager og opdatere din webshop med varer og priser løbende. Så slipper du for det.

Lagerhåndtering

Du får ikke bare lagerhotel-opbevaring men en effektiv lagerhåndtering og lagerlogistik med service og fx tracking og udscanning af dine varer – og så bliver dit lager en variabel omkostning.

Distribution

Vi står dagligt for distribution i hele verden og har aftaler med mange leverandører. Vores medarbejdere pakker både paller og full loads samt de helt små forsendelser uden besvær.

Kundeservice

Lad vores professionelle kundeservice stå for fx bytteservice eller tracking af forsendelser. Vi er effektive og går gerne ekstra langt for at gøre dig og dine kunder glade.

Fødevarehåndtering

Ackro har haft elitesmiley siden 2012 og er godkendt til at håndtere fødevarer. Dit lager er kort sagt i sikre hænder, for vi har tjek på datoer og samtidig tempererede lokaler til dine varer.

Lagermedarbejder med håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup

Forbind din webshop
med Ackro, og få et
automatisk ordreflow

Udforsk vores FAQ:
Få svar på alle
dine spørgsmål!

Lagermedarbejder med palleløfter og håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup
Lagermedarbejder med håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup

Få alle fordelene af vores erfaring med lagerlogistik på tværs af brancher

Jørgen Kirkedal fra Ackro

Optimér din lagerstyring, og oplev en mere effektiv og problemfri drift med Ackro som din foretrukne partner

Lad os tale om din virksomhed, og hvordan vi som din partner kan hjælpe med håndtering af dit lager og din webshop.