Grøn ansvarlighed

Lagerløsninger med masser af grønne muligheder

Få et tilbud

Vil du tilbyde dine kunder ansvarligt emballageforbrug og miljøvenlig transport?
Vi har alle muligheder og tilpasser os dit og dine kunders behov. Læs mere om vores grønne løsninger og arbejde med eget CO2-regnskab.

Lagermedarbejder med håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup

Vi leverer det, der er vigtigt for dig og dine kunder

Den grønne omstilling drives i høj grad af, hvad forbrugerne efterspørger og vil betale for. Med fokus på kundernes ønsker udvikler Ackro således CO2-reducerende tiltag i vores egen virksomhed samtidig med mere bæredygtige lagerløsninger til din webshop. Når nye behov opstår hos dine kunder, kan du altid regne med at finde svaret hos os.

Vi gør det nemt at vælge grønnere

Vi udforsker konstant nye muligheder for optimering, så vi kan tilbyde dig de bedste løsninger på markedet. Og med det mener vi også de mest klima- og miljøvenlige løsninger, som forbrugerne efterspørger. Ønsker du fx emballage i FSC-certificeret eller genanvendt materiale, eldrevet fragt eller andet, så har vi løsningerne, der opfylder dit behov og dine kunders forventninger.

Lagermedarbejder med palleløfter og håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup
Lagermedarbejder med håndscanner på Ackros moderne lager i Glostrup

Vi arbejder systematisk med data og rapportering

Hos Ackro ønsker vi at arbejde målrettet med miljøledelse, og vi arbejder systematisk med dataindsamling og beregning af vores CO2-aftryk. For at imødekomme datakrav nu og i fremtiden, laver vi rapportering med Valified, som sikrer nem håndtering af al data. Det hjælper os med at forbedre vores egne arbejdsgange – og det gør vores data lettilgængelige for dig.

Gør dine kunder glade med effektiv lagerlogistik

Vi sørger for alt – fx tracking og udscanning af dine varer – og dit lager bliver en variabel omkostning, som følger dit salg.
Ackro er godkendt til fødevarehåndtering, har tempererede lokaler og tjek på datoerne.

Vi har tjek på dine leveringer

Lad os stå for at modtage dine varer fra leverandørerne, kontrollere, tjekke for beskadigede varer og udløbsdatoer, registrere i NP-system og registrere serienumre. Så kan du imens koncentrere dig om salgsarbejdet.

Vi plukker og pakker for dig

Når du har solgt en vare, plukker og pakker vi den og sørger for distribution i hele verden. Vi har aftaler med mange leverandører, så varen vil altid komme frem – uanset om det er en lille forsendelse, paller eller full loads.

Vi kan fakturere for dig

Vil du ikke bruge tid på fakturering, håndterer vi det gerne for dig. Vi kobler systemerne sammen, så vi fakturerer dine kunder direkte, når vi har afsendt din vare. Og det er naturligvis dit firmanavn, der står på fakturaen.

Vi kan stå for din webshop

Vi kan håndtere det meste i din webshop for dig. I dag er vi lagerførende for både små og store B2B og B2C webshops i hele verden, og du kan bruge os som shopmanager, så vi automatisk opdaterer din webshop med varer og priser. Vi kan også stå for din kundeservice, indkøb af varer, fakturering af dine kunder samt debitorafstemning.

Jørgen Kirkedal fra Ackro

Optimér din lagerstyring, og oplev en mere effektiv og problemfri drift med Ackro som din foretrukne partner

Lad os tale om din virksomhed, og hvordan vi som din partner kan hjælpe med håndtering af dit lager og din webshop.